Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Selflove Sunday

Zet je zelf op nummer 1 en kom naar de SELFLOVE SUNDAY . Een dag in het teken van zelfliefde. Omdat jij het waard bent! 

zelfliefde, selflove, inspiratie, reflectie, tools, groei.

Selflove Sunday

Zondag 15 september 2019

Wat zou er gebeuren wanneer jij beslist om in 2019 lief te zijn voor jezelf?
 
 
 

Selflove Sunday.

Op zondag 27 januari en 31 maart 2019 hebben de eerste edities van Selflove Sunday plaats gevonden. De reacties waren ontzettend positief en we hebben ook al verschillende aanvragen gehad om elders in het land een dag te organiseren.

De nieuwe locatie is bekend! deze keer is het in het zuiden van het land. Paula en ik verwelkomen je heel erg graag in mijn portrait studio in Tilburg. De studio is een lichte, warme en super fijne ruimte waar je je meteen thuis voelt.

SELFLOVE SUNDAY.

 

15 September 2019, 10.00u. tot 13.00u

Een ochtend van 10.00 tot 13.00 uur waar het alleen maar draait om jou!

We gaan elkaar inspireren, we gaan verhalen delen en je gaat naar huis met nieuwe inzichten. Inzichten die jou gaan helpen om jezelf ECHT op nummer 1 te zetten.

Jij mag gezien worden, precies zoals je bent. Er zit al zoveel in jou. Alleen misschien zie je het nu zelf ( nog ) niet. Maar diep van binnen voel je het wel. Je WEET dat jouw verhaal ertoe doet. Dat JIJ ertoe doet en dat JIJ het waard bent. .

Dit event hebben we speciaal ontwikkeld voor kleine groep gelijkgestemde mensen die allemaal veel voelen en zichzelf nog meer mogen laten zien wat zij nu al doen. Deze dag staat in het teken van zelfliefde. 

Koffie, thee en lekkere dingen staan voor je klaar. Het enige dat je mee hoeft te nemen is jezelf. Gedurende de dag worden sfeer beelden gemaakt en wanneer je dit wil maken we tijd vrij voor een portret foto.Na deze dag ontvang je dit portret inclusief de after movie!

De investering voor deze SELFLOVE SUNDAY is € 89,- (inclusief BTW). En NEE, dat is niet te duur. Want jij bent het gewoon waard!  Waard om te investeren in jezelf.

Geef deze SELFLOVE SUNDAY jezelf cadeau en ga naar huis met inzichten die jou weer een stap verder kunnen helpen. Patronen zijn er om doorbroken te worden 

Het lijkt mij super fijn om jou daar te ontmoeten! 

 
 

Hiernaast kun je een klein impressie bekijken van de eerste 2 Selflove Sunday’s in Villa Augustus, in Dordrecht en de slangevecht, in Breukelen.

 
 

Tickets

20190127_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_008.jpg

Gun jezelf deze dag

Investeer in je zelf, je bent het waard!

early bird ticket

De investering voor deze SELFLOVE SUNDAY is € 89,- (inclusief BTW)

Lieve woorden van voorgaande deelnemers

 
Ben je toe aan een moment van rust, bezinning en liefde? Gun jezelf de SelfLove Sunday, Paula en Bianca begeleiden jou op een fijne wijze. Van kwetsbaarheid, nieuwe krachten voelen dat is wat ik mocht ervaren: Zelfliefde.
 
Vóór de Selflove Sunday had ik niet eens een intentie, ergens had ik wel een verlangen om liever te zijn voor mezelf maar de strenge stem in mezelf was nog sterk aanwezig. Deze dag heeft mij wakker geschudt, mij laten inzien wat ik echt wil en belangrijk vind... vanuit liefde leven!

Bedankt lieve Paula en Bianca, voor dit prachtige cadeau!
 
 

Wie zijn wij?

 
20190528_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_web_006.jpg

Paula Smit

Mijn naam is Paula Smit. In 2015 veranderde mijn leven drastisch toen ik de diagnose MS kreeg.

Door je leven echt onder een vergrootglas te leggen, door te kijken naar wat jou energie kost, door jouw eigen overtuigingen te leren kennen, door jouw valkuilen in te zien en vooral ……als allerbelangrijkste: door actie te ondernemen:door patronen te doorbreken.Je kunt zelf zoveel meer invloed op jouw leven uitoefenen. En natuurlijk is het doodeng en voelt het soms alsof je geen houvast hebt, maar als je de stappen durft te zetten en als je durft te dromen en buiten de kaders te denken, dan gaan er echt nieuwe deuren open.

Wees niet bang om jouw route opnieuw uit te vinden, om buiten de paden op zoek te gaan naar jouw weg. Want echt…….hoewel die eerste stap doodeng is, zul je merken dat het volgen van jouw eigen weg je zoveel gaat brengen

Ik verloor mijn baan als docente Nederlands en moest op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Door mijn leven drastisch te veranderen, mijn voedingspatroon aan te passen en mijn overtuigingen aan te pakken, heb ik heel veel van mijn energie weer terug weten te winnen. Dat gun ik jou ook!

In 2018 ben ik gestart met het (online) coachen van vrouwen die net als ik minder energie hadden en middenin een acceptatiefase zaten. Door samen te gaan kijken naar jouw talenten en jouw missie, te denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen, heb ik al veel vrouwen mogen helpen! Hier ligt mijn talent en ik word er zelf heel blij van! Een win – win situatie dus.

wil je meer over uit liefde voor jezelf leven weten en wat ik voor jou kan betekenen klik dan op de onderstaande button

 
 
20190528_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_web_011.jpg

Bianca van der Veen

Mijn naam is Bianca van der Veen en ik ben gespecialiseerd in het portretteren van vrouwen en degene die zij lief hebben. Mijn missie is om van iedere vrouw een portrait serie te maken, waarin zij de mooiste versie van zichzelf ziet. Door middel van mijn fotografie wil ik je laten zien hoe mooi en waardevol je bent! Jij mag gezien worden en stralen.

Niets geeft mij meer plezier dan een vrouw, een tiener, een meisje te zien groeien en bloeien voor mijn camera.

Mijn missie is om de komende jaren zo veel mogelijk vrouwen een fantastische ervaring te laten beleven door middel van mijn fotografie.

Ik gun jou, en eigenlijk alle vrouwen, een prachtig portrait van zichzelf.

Ik nodig je uit om te vieren wie je nu bent. Ik gun jou een portrait serie waarin jij thuis komt bij jezelf. Waar jij jezelf herontdekt en zo veel mogelijk facetten van jezelf kan vinden. Portraits die je koestert en met trots wil delen met de mensen waar je veel van houd. Wat ik voor jou creëer zijn echte, tastbare items, die markeren wie jij bent. Een bijzondere, unieke, vrouw die onvervangbaar is.

De portraitsessie duurt maar een dagdeel, maar het effect zal je een leven lang bijblijven.

wil je meer over Bianca van der Veen Portraiture weten en wat ik voor jou kan betekenen. klik dan op de onderstaande button