Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Mogelijkheden Glamour Fotografie

Fotografe, fotostudio in Tilburg.

Personal Branding fotografie, Glamour fotografie, Boudoir, Trouwfotografie, Zwangerschapsfotografie, Newborn fotografie , Borstvoeding fotografie,

Awardwinning Fotograaf

Glamour Portraiture

Eigentijdse Magazine style portraits is hoe je mijn fotografie mag typeren. Heb je altijd al een keertje willen ervaren hoe een professionele fotosessie er aan toe gaat? Zou je net zo mooi gestyled willen worden als de dames in die prachtige magazines? Dan ben je bij ons in goede handen. Iedere vrouw, in iedere leeftijdsfase, is mooi. Laten we samen de tijd eventjes stil zetten en vieren wie je nu bent. Met prachtige portraits die je zal koesteren voor altijd!

Graag nodig ik je van harte uit voor een persoonlijke portraitsessie bij mij in mijn portraitstudio. Om zo te ervaren hoe mooi je bent. Het zal je zelfbeeld verrijken! Want behalve er mooi uitzien, gaat het vooral om je gevoel. Het gevoel dat je mooi bent, dat je er mag zijn en dat je bijzonder bent. De portraitsessie draait om jou. 

 
 
Beauty begins
the moment
you decide
to be yourself
— Coco Chanel
20180803_Bianca_van_der_Veen_web_010.jpg
 
201804_bianca_van_der_veen_03_web.jpg
 

We starten met het ontwerpen van je portraitsessie tijdens een consultatiegesprek. Hierin bespreken we wat je wensen zijn en vanuit daar ontwerpen we je portraitsessie op maat. We bepreken de visagie, hairstyling, welke kleding je wil dragen en de styling van de portraitsessie zelf.  

Maar vooral hoe je jezelf terug wil zien in de portraits. Dit alles onder het genot van een lekkere hapje en drankje. Tijdens de fotosessie wordt je geadviseerd en begeleid in het poseren. 

Het is een perfecte gelegenheid voor een vriendinnendag, moeder-dochterdag of gewoon een dag om jezelf heerlijk in de spotlights te zetten. 

Waarom? Gewoon, omdat je het waard bent. Dat je best lief mag zijn voor jezelf. Dit, door jezelf te verwennen met een cadeau, dat je voor altijd zal koesteren.

Mooie momenten om vast te leggen in een portrait serie zijn:

  • Je hebt een overwinning behaald, 

  • Je start een nieuw hoofdstuk in je leven,

  • Een bijzondere verjaardag,

  • Een nieuwe baan,

  • Liefde. Voor jezelf, voor de mensen die je dierbaar zijn.  

  • Deze tijd komt nooit meer terug.

 

Tip: Plan na de portraitsessie een avondje uit, want je ziet er fantastisch uit!

Een tot twee weken na de portraitsessie komt je terug voor een reveal- /bestelsessie.  Hierbij krijgt je de 25 tot 30 mooiste portraits te zien. 

Deze portraits zijn, waar nodig, geretoucheerd. Je koopt alleen de portraits die je graag wil hebben.

Dit kan als Wall-art of in een Foliobox. Een puur schatkistje, waarin je de portraits in kan bewaren of zelfs kan neerzetten als een fotolijst.

Wanneer je denkt: “dit klinkt geweldig”, neem dan contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken.

 
20180302_bianca_van_der_veen_portraiture_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_glam_017.jpg

Ik kan niet wachten dit voor jou te mogen betekenen!

Voor verder details en prijsopgave nodig ik je uit om contact op te nemen met Bianca van der Veen Portraiture