Zonsondergang op Ibiza

20180614_bianca_van_der_veen_+portraiture_web_0100.jpg

Deze week zou ik eigenlijk op het heerlijk eiland Ibiza verblijven, samen met mijn gezin en vriende. Een mooie mix van business with pleasure. Ik had namelijk ook 2 shoots gepland staan. 1 Personal Branding shoot en een Boudoir fotoshoot op het strand!

Helaas pindakaas, alles is in het water gevallen en de komende periode zie ik geen mogelijkheid om naar dit fantastische eiland af te kunnen reizen. Maaaaar dat komt vast wel weer goed! Want de concepten blijven uiteraard staan en worden wanneer alles weer in alligment staat weer opgepakt.

Ibiza heeft net als het vaste land van Spanje in een Lockdown gezeten. Nu de regels wat versoepelen mogen de restaurants en de winkels weer langzaam opstarten en net als in Nederland zal dit anders zijn als voorheen en met extra regels. Zoals het er nu naar uitziet zal eind juni 2020 het toerisme weer opgang mogen komen en internationale toeristen het eiland weer bezoeken. Ik hoop het van harte vooral  ook voor alle ondernemers op het eiland.

 

Persoonlijk kan ik niet wachten om weer te genieten van de zon, rond te rijden naar mijn favoriete strandjes, genieten van de prachtige de zonsondergangen én opkomsten, het lekkere eten en de muziek.

Iedereen die mij kent weet dat ik enorm kan genieten van het strand en met name het gouden uurtje. Het licht is dan zo mooi en zacht. Als fotograaf is dat echt een feestje. Maar als mens is het zo heerlijk om te genieten van het uitzicht, voetjes in het zand, langzaam de zon te zien zakken in de zee, lekker wijntje of cocktail, lieve mensen om je heen, heerlijk muziekje, goede gesprekken of nog snel even dollen in het water. Die vrijheid, dat spontane geluksgevoel dat is waar ik zo van kan genieten. Ibiza is geen groot eiland en er zijn ontzettend veel mooie plekjes om naar een prachtige zonsondergang te kijken en te genieten.

Dit zijn de plekjes waar ik graag naar toe ga.

 

3 mooie plekjes om naar de ondergaande zon op Ibiza te kijken zijn:

  1. Es Vedra, dit is wel een iconische plek voor Ibiza, en je zal de zonsondergang dan ook niet alleen bekijken maar gezellig is het er wel!!

  2. Hostal La Torre, Cap Negret, Ibiza. Prachtige locatie met super knusse zitjes, heerlijke dineren lekkere drankjes en samen genieten van de zonsondergang. Hoe mooi kan het leven zijn! Vergeet niet te reserveren het is een gewilde locatie op Ibiza!!

  3. Op het strand van Benirràs ( Cala Benirràs)

    Ik ga juist niet op zondag want dan is het enorm druk i.v.m. de trommel spelers. Wat uiteraard wel weer een beleving op zich is.

Cala Beniràs, Ibiza, Spain.

Cala Beniràs, Ibiza, Spain.

 
Previous
Previous

Bedrijf in beeld door middel van Personal Branding

Next
Next

Wat is een beeldbank? Hoe ontwerp je een passende beeldbank voor jouw bedrijf?