Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Vakjargon van een fotograaf

Fotografe, fotostudio in Tilburg.

Personal Branding fotografie, Glamour fotografie, Boudoir, Trouwfotografie, Zwangerschapsfotografie, Newborn fotografie , Borstvoeding fotografie,

Awardwinning Fotograaf

Vakjargon van een fotograaf

 

Raw

Dit is een bestandsnaam voor de rauwe, onbewerkte (foto) data die opgeslagen wordt. Er is niets met de data gedaan. Je zou het kunnen vergelijken met het negatief in het analoge tijdperk.

Jpeg

De naam staat voor ‘joint photographic experts group’. Je spreekt de afkorting JPEG uit als: jee-peg. Een JPEG wordt gebruikt voor het digitaal opslaan van afbeeldingen. JPEG-bestanden zijn de standaardformaat voor digitale afbeeldingen.

DPI:

Het betekent DOTS PER INCH als het gaat over het inkten van prints. om het lekker verwarrend te maken wordt voor PIXELS PER INCH (PPI) ook DPI gebruikt.

PPI

Pixels Per Inch: Eenheid voor het aangeven van de scherpte van een afbeelding wanneer weergegeven via een beeldscherm.

 

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met mij.


Volg je mij al op Instagram?

233f2a48-2a61-4667-b052-2c89d284ccaf.JPG

Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen met mij.

dupho-membership-500px.jpg

Bianca van der Veen Portraiture

 

Fotografie studio

Kapitein Hatterasstraat 23 F
5015 BB Tilburg


FOTOGRAAF IN TILBURG | 0031(0) 6 5793469 | INFO@BIANCAVANDERVEEN.COM |

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING | AUTEURSRECHT | FAQ |

©BIANCA VAN DER VEEN PORTRAITURE 2018


Op alle rechtsbetrekkingen van Bianca van der Veen Portraiture zijn de Algemene voorwaarden van Bianca van der Veen Portraiture van toepassing. De tekst van deze voorwaarden is te vinden via de voorgaande link. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden en aanvullende voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Alle foto’s op deze website zijn eigendom van Bianca van der Veen Portraiture. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.