Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Mogelijkheden Pregancy Painted By Light zwangerschapsfotografie

Fotografe, fotostudio in Tilburg.

Personal Branding fotografie, Glamour fotografie, Boudoir, Trouwfotografie, Zwangerschapsfotografie, Newborn fotografie , Borstvoeding fotografie,

Awardwinning Fotograaf

Pregnancy painted bij light

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Een bijzondere tijd is aangebroken, nog eventjes geduld en dan mag je een prachtig levenswondertje vasthouden in jullie armen. Koester de start van dit mooie nieuwe leven en vier het begin, of de uitbereiding, van jullie gezin met stijlvolle magazine style portraits. Portraits die je later vol trots aan je kindje kan laten zien! Laten we samen een mooie, nieuwe herinnering creëren!

20180302_bianca_van_der_veen_portraiture_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_010.jpg

Ontwerp je persoonlijke herinnering

Jullie zijn van harte welkom in mijn studio te Tilburg, Noord Brabant, maar een portrait sessie op locatie is natuurlijk ook mogelijk! Wat dacht je van een sessie aan het strand, in een melkbad of is er een bijzondere locatie waar jullie graag naar toe willen?

Tijdens de pre-consultatie ontwerpen we samen jullie portrait sessie op maat. We lopen allerlei scenario’s door zoals: met wie wil je gefotografeerd worden, waar, wat is de sfeer en wat gaat het eindproduct worden. Zodat jullie een prachtig document hebben van deze speciale periode in jullie leven.

Perfect timing

Week 30-34 is de meest ideale periode om foto’s te maken van je buik.

Dit lijkt misschien laat, maar het is de periode waar je buik mooi vol is.

In mijn studio heb ik verschillende jurken, rokken, tops en stoffen beschikbaar om te gebruiken tijdens je portraitsessie. Mocht je speciale wensen hebben, dan kunnen we desgewenst ook op maat een outfit creëren.

Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen met mij. Dan bekijken we of de gewenste datum nog beschikbaar is. Wanneer dit het geval is kunnen een afspraak maken voor een vrijblijvende pre-consultatie, waar we starten met het ontwerpen van jullie portrait serie!

 
 
A woman is the full circle.
Within her is the power to create, nurture and transform.
— Diane Mariechild
20180302_bianca_van_der_veen_portraiture_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_005.jpg
 

Voor verder details en prijsopgave neem contact op met Bianca van der Veen Portraiture