Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Mogelijkheden Personal Branding Fotografie

Fotograaf, Fotografe, fotostudio in Tilburg.

Personal Branding fotografie, Glamour fotografie, Boudoir, Trouwfotografie, Zwangerschapsfotografie, Newborn fotografie , Borstvoeding fotografie,

Awardwinning Fotograaf

Personal branding

20180629_bianca_van_der_veen_portraiture_web_004.jpg
20180807_bianca_van_der_Veen_Portraiture_web_023.jpg
20171114_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_personal_branding_00018_web.jpg
20180302_bianca_van_der_veen_portraiture_personal_branding_032.jpg
 

Personal Branding is de manier om jezelf, of je bedrijf, als merk te presenteren. Hoe trigger je de bezoeker van jouw website, Instagram, Facebook, datingsite, Linkedin etc. om meer te willen zien en lezen? Je hebt maar een paar seconden waarin je de aandacht kan vangen. Visueel sterke, authentieke, aantrekkelijke beelden en content aanbieden is de sleutel om het eerste contact te kunnen leggen.  Vertel mij meer

Daarnaast is het hebben van goede Personal Branding portraits van belang wanneer iemand een interview, een editorial of stuk in de krant wil plaatsen met jou of je bedrijf in de hoofdrol. Jij kan dan high end, magazine style portraits aanbieden en op die manier meteen de juiste boodschap over jou en je bedrijf in beeld weergeven.

Het Personal Branding-pakket bestaat uit een consultatie gesprek, inclusief hulp bij het kiezen van kleding, advies over het samenstellen van maximaal 2 à 3 kledingwisselingen, zodat we tijdloze, prachtige portraits kunnen maken met een eigentijdse uitstraling die gemakkelijk de cover van je favoriete tijdschrift kunnen verfraaien. Je Personal Branding sessie kan plaatsvinden in de studio of op locatie, waardoor je een persoonlijke flair aan je verhaal toevoegt.

Een Personal Branding sessie duurt ongeveer 3 uur. Tijdens de reveal en aankoop afspraak mag je je meest favoriete portraits aankopen.

Female Branding

20180629_bianca_van_der_veen_portraiture_web_004.jpg
20180803_Bianca_van_der_Veen_web_011.jpg
20180807_bianca_van_der_Veen_Portraiture_web_007.jpg
 
Darling don’t be like the rest of them
— Coco Chanel

Nu is de tijd aangebroken dat het beeld en de content van je online aanwezigheid, de vrouw weerspiegelt die jij bent. Je weet precies waar je voor staat, en hoe jij je onderscheidt van anderen. Wanneer je dit verschil laat zien in woord en beeld, schep je vertrouwen en communiceer je duidelijk wat jouw toegevoegde waarde kan zijn voor de ander. Een goed portrait is van essentieel belang voor iedere professional die zichzelf boven de markt wil zetten, ontwikkelingsgericht is en wil groeien.

Je wil jezelf positioneren en presenteren als merk om zo zichtbaar en herkenbaar te zijn en onder de aandacht te zijn en blijven.

Ben jij er klaar voor om je droombedrijf uit te rollen naar een hoger niveau? Neem vandaag nog contact met me op voor een consult. Laten we samen de juiste afbeeldingen ontwerpen voor jou en je bedrijf. Om zo je groei een extra boost te geven.

Let’s do this! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

 

Male Branding

 
20171016_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_personal_branding_00010_web.jpg
 
20171016_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_personal_branding_0007_web.jpg
 

Personal Branding sessies verzorg ik niet alleen voor vrouwen Dit doe ik met heel veel plezier ook voor mannen! Investeren in high end, magazine style portraits is van belang wanneer je wil dat visuele content een belangrijke rol spelen bij positioneren en presenteren als merk om zo zichtbaar, herkenbaar en onder de aandacht zijn en blijven. Zowel online als offline winkelen we met onze ogen. We nemen veel beslissingen op basis van eerste indrukken.

 
 

Personal Branding portraits kunnen een enorme impact hebben op je bedrijf en je bedrijfsresultaten.

Wanneer je namelijk de juiste klant bereikt en een connectie kan maken, zullen zij eerder geneigd zijn contact op te nemen met jou.

 

Bianca van der Veen Portraiture denkt graag met je mee om je persoonlijke presentatie, positionering, je passie en drive in beeld te brengen. Want wanneer je de ziel, het waarom van je drijfveer en de service die je biedt, goed in beeld kan brengen kun je een oprechte connectie maken met je bezoeker en zullen ze jou niet vergeten.

Maak de drempel lager voor de ander om contact op te nemen met jou door te laten zien wie de mens achter de naam en het bedrijf is. Mensen onthouden een gezicht en het gevoel wat je geeft wanneer ze de content lezen.

 
 

Maximaliseer je investering en zet je portraits in op alle platvormen die je gebruikt.

 • Website

 • Social media

 • Marketing campagne

 • Nieuwsbrieven

 • Handtekening in je email

 

My Business Brand

20171016_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_personal_branding_0008_web.jpg
20180807_bianca_van_der_Veen_Portraiture_web_024.jpg
20171114__Bianca_van_der_Veen_Portraiture_personal_branding_00016_web.jpg

Naast dat jij als persoon een goede eerste indruk wil maken. Is dat natuurlijk ook van essentieel belang voor een bedrijf. Tegenwoordig is de eerste kennismaking met een bedrijf of service vaak online.  Hoe jij jouw bedrijf of service online presenteert is dus vaak de eerste indruk die iemand je bedrijf, en niet te vergeten de medewerkers, krijgt. 

Zakelijke online aanwezigheid is niet meer weg te denken en goed beeldmateriaal is hierbij cruciaal. Het illustreert letterlijk je bedrijf. Het geeft de sfeer, het gevoel en de service weer die je bedrijf aanbied. 

 Wanneer je naar je online aanwezigheid kijkt, zit hier eenheid in? Is alles in balans? Geeft de content de bezoeker het juiste gevoel, ontstaat er een verbinding en  interactie met je bezoeker, of liever gezegd je potentiele klant? 

 Bianca van der Veen Portraiture denkt graag met je mee om jouw bedrijf, de marketing strategie, marketing campagne, maar juist ook het hart van je bedrijf weer zo goed mogelijk in beeld te brengen. Want wanneer je de ziel, het waarom van je bedrijf en de service die je biedt, goed in beeld kan brengen kun je een oprechte connectie maken met je bezoeker en zullen ze jou niet vergeten.

Maak de drempel kleiner voor de ander om contact op te nemen met jou, door portraits te plaatsen en te laten zien wie de mens achter de naam en het bedrijf is. Mensen onthouden een gezicht en het gevoel wat je geeft wanneer ze de content lezen.

 

Waarom Personal Branding?

 • je valt op

 • Het laat zien wie je bent,

 • Mensen onthouden jou en jouw product veel makkelijker wanneer er een gezicht zit achter de naam,

 • Als je je personal branding goed ontwikkelt en uitvoert spreek je meteen de juiste doelgroep aan,

 • Het draagt bij aan je geloofwaardigheid,

 • Brengt een consistente boodschap over op al je platforms,

 • Het brengt jouw persoonlijke sfeer en waarden over,

 Wil je opvallen en boven jouw markt uitstijgen?

Graag denk ik met je mee hoe jij jezelf als een uniek en authentiek merk kan presenteren. Om zo de klanten te bereiken die bij jou en je product of service passen. Want fotografie kan hier echt een sleutelrol in betekenen. 

De wereld wordt steeds digitaler en aan jou als ondernemer de uitdaging om jezelf te onderscheiden van de markt waarin jij je bevind. De nieuwste producten die ik aanbied binnen mijn pakketten zijn:

20171017_Bianca_van_der_Veen_logo_zwart animoto.jpg

Digitale Businescard

Digitale Businescard

Je hebt het vast weleens meegemaakt. Je bent ergens leuk in gesprek over de diensten die jij aanbied. Vol passie en bevlogenheid maak je de persoon tegen over je enthousiast wat jij voor hen kan betekenen.

Hoe vet is het om dan deze persoon snel, makkelijk, en vol trots je digitale business card te laten zien. Hier heb je de highlights van jou en je brand inzitten en je kan meteen vloeiend om een email adres of telefoon nummer vragen zodat je deze business card naar hen toe kan sturen. 

Dit kaartje verfrommeld niet, is makkelijk op te zoeken en de betreffende persoon heeft zo altijd jouw gegevens snel bij de hand.

 • Tip 1: vraag meteen of je hen een verzoek mag toesturen voor je mailinglist.

 • Tip 2: vraag of dat je over een tijdje contact mag opnemen om een en ander toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

 • Tip 3: als ze echt enthousiast zijn vraag om je kaartje te delen met mensen die misschien ook geïnteresseerd kunnen zijn. De link is super makkelijk te delen via whats app, messenger,  mail etc!

 
 
 
 

Persoonlijke App

Heb jij bijvoorbeeld al een persoonlijke app van je bedrijf?

Op deze manier heb je altijd je visitekaartje/ marketing materiaal binnen 1 druk op de knop bij de hand. Super strakke, professionele, korte presentatie van jou en je bedrijf, jouw merk en waar jij voor staat. Het is echt een eyecather en geeft je de mogelijkheid om op een relaxte manier in gesprek te gaan met visuals als ondersteuning.

Daarnaast is het ideaal om bijvoorbeeld een bijzonder training, aanbieding of actie uit te lichten en naar prospect te zenden. Makkelijk te delen door jou, maar ook door nieuwe en bestaande klanten. Maak van je klanten een ambassadeur van jouw merk!

Klik op het logo om de app te bekijken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van de persoonlijke app neem eventjes contact op met mij. Ik vertel je graag meer!

 

Video

De verwachting is dat de online video content in de toekomst steeds meer gebruikt gaan worden. Er wordt zelfs gesuggereerd dat video het nieuwe fotografie wordt van de toekomst. Best wel een statement moet ik zeggen en ik geloof niet dat videografie fotografie zal vervangen geloof ik niet. maar dat het fenomeen online video zal gaan groeien en een substantieel onderdeel van ons leven wordt geloof ik wel. In de online marketing vindt namelijk al een flinke groeien van videografie plaats. Social media platformen stimuleren gebruik van videografie door video’s voorrang te geven op hun timeline (alles om mensen langer op het forum te behouden). daarnaast is de spanningsboog van mensen steeds korter en is het echt de kunst op de aandacht te vangen en vast te houden.

Interactieve marketing zal steeds meer ingezet worden en video is absoluut een sterk middel om visueel de aandacht te trekken voor jouw business of je personal brand. Om vervolgens je product en of dienst te kunnen verkopen.

Klik op de een van de onderstaande video’s om een eerste indruk te krijgen van

wat ik voor jou en je merk zou kunnen betekenen.

The easiest way to achieve something is stop thinking about it and to actually get out there and do it. Success should be a verb!”
— Denise Duffield-Thomas
 

Voor verder details en prijsopgave nodig ik je uit om contact op te nemen met: