Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Mogelijkheden Newborn Fotografie

Fotografe, fotostudio in Tilburg.

Personal Branding fotografie, Glamour fotografie, Boudoir, Trouwfotografie, Zwangerschapsfotografie, Newborn fotografie , Borstvoeding fotografie,

Awardwinning Fotograaf

Newborn

 
Let me love you a little more before you’re not little anymore
20180626_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_066_weba.jpg
 

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

De beste tijd om een pasgeboren baby te fotograferen is wanneer je kindje jonger is dan twee weken. Bij voorkeur is je baby tussen de 6 en 10 dagen oud. Na twee weken zijn baby's namelijk moeilijker te poseren en kunnen dingen als babyacne opspelen.

Je mag op elk moment tijdens je zwangerschap contact met mij opnemen om een newborn shoot te reserveren. Je geeft dan een geschatte bevallingsdatum door. We kunnen dan, wanneer er nog ruimte is, een voorlopige boeking plannen. Wanneer je tijdig boekt, kun je eventueel ook mooie zwangerschap sessie boeken. Het is dan mogelijk om gebruik te maken van een pakket.

Op dit moment boek ik maximaal 1 newborn sessie per week. Reserveer daarom tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Wanneer je bevallen bent, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op om een geschikte dag en tijdstip voor je sessie te bespreken. Houdt er rekening mee dat de sessie naar alle waarschijnlijkheid op een maandag of dinsdag plaats zal vinden. Hou hier rekening mee bij in het plannen van kraambezoek e.d.

Waar vindt de newborn sessie plaats?

Jullie zijn van harte welkom in mijn fotostudio in Tilburg, maar een foto sessie bij jullie thuis is natuurlijk ook mogelijk! Tijdens de ontwerp sessie, ontwerpen we samen jullie fotoshoot op maat. We lopen allerlei scenario’s door zoals: Hoe wil je dat je kindje gefotografeerd word, waar, met wie, wat is de sfeer en wat gaat het eindproduct worden. Zodat jullie een prachtig document hebben van deze speciale periode in jullie leven.

Hoe lang duurt je Newborn sessie?

De Newborn sessies kunnen 3 tot 4 uur duren. Tijdens de sessie is er voldoende tijd om je baby te laten drinken, verschonen, kroelen en troosten. We volgen het ritme van je kindje.

Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen met mij. Dan bekijken we of de gewenste datum nog beschikbaar is. Wanneer dit het geval is kunnen een afspraak maken voor een vrijblijvende ontwerp sessie. Waar we starten met het ontwerpen van jullie portrait serie!

Voor verder details en prijsopgave neem contact op met Bianca van der Veen Portraiture