Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Mogelijkheden Mighty Motherhood Painted By Light Borstvoeding fotografie

Fotografe, fotostudio in Tilburg.

Personal Branding fotografie, Glamour fotografie, Boudoir, Trouwfotografie, Zwangerschapsfotografie, Newborn fotografie , Borstvoeding fotografie,

Awardwinning Fotograaf

Mighty Motherhood Painted by light

 
 

Een ode aan alle moeders die borstvoeding geven.

Door de eeuwen heen zijn voedende moeders geportretteerd door kunstenaars en schilders. Borstvoeding geven is in onze Westerse tegenwoordige tijd niet meer zo geaccepteerd als toen.

Jonge moeders worden geconfronteerd met tal van uitdagingen om hun kindje te voeden. Vanuit een estetische oogpunt wil ik graag mijn bijdrage leveren aan het normaliseren van borstvoeding geven en laten zien hoe mooi, waardevol, sterk en bijzonder het is, dat een moeder de bron is van haar baby.

20171016_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_MMPBL_0004_web.jpg
 

In  serene beelden wordt tijd eventjes stil gezet.

Om zo de schoonheid te kunnen aanschouwen en aanvaarden.

Daarnaast is het voor jou als moeder natuurlijk super gaaf om een prachtige serie portretten te bezitten waarin jij en je kindje centraal staan. Deze serie wordt geheel op maat samengesteld tijdens ons consultatie gesprek, waarin jij jouw wensen verteld. Je kan de serie natuurlijk zo veel uitbouwen als jezelf wil. Bijvoorbeeld door een wanneer je baby slaapt nog een paar mooie portraits te creëren van jezelf om te vieren wie je nu bent en waar je staat in het leven.  (en je kan deze foto's natuurlijk dan ook meteen gebruiken voor je familie, je social feeds en linked-in) 

 
 
 

 

In de studio is een bedje en commode aanwezig zodat je je kindje in alle rust kan verzorgen. Mocht je het fijn vinden dan mag je natuurlijk iemand meenemen gewoon voor de gezelligheid en een vertrouwd helpend handje voor jullie beide. Het aller belangrijkste is dat je je veilig en prettig voelt in de studio en tijdens de portrait sessie. Zodat je kan genieten van de aandacht en de verwennerij!

 

Nog een laatste tip! Regel een oppas en boek een gezellig etentje met je partner na de sessie want je ziet er fantastisch uit.

Eventjes quality time voor jullie als koppel!

Voor verder details en prijsopgave neem contact op met Bianca van der Veen Portraiture