Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Mogelijkheden

Fotografe, fotostudio in Tilburg.

Personal Branding fotografie, Glamour fotografie, Boudoir, Trouwfotografie, Zwangerschapsfotografie, Newborn fotografie , Borstvoeding fotografie,

Awardwinning Fotograaf

Mogelijkheden

 
20180807_bianca_van_der_Veen_Portraiture_web_018.jpg

Personal Branding

Personal Branding Fotografie

Personal branding is de manier om jezelf, of je bedrijf, als merk te presenteren. Hoe trigger je de bezoeker van jouw website, instagram, facebook, datingsite, linkedin etc. om meer te willen zien en lezen? Je hebt maar een paar seconden waarin je de aandacht kan vangen. Visueel sterke, authentieke, aantrekkelijke beelden en content aanbieden is de sleutel om het eerste contact te kunnen leggen.

 

Glamour

Glamour Fotografie

Eigentijdse Magazine style portraits is hoe je mijn fotografie mag typeren. Heb je altijd al een keertje willen ervaren hoe een professionele fotosessie er aan toe gaat? Zou je net zo mooi gestyled willen worden als de dames in die prachtige magazines? Dan ben je bij ons in goede handen. Iedere vrouw, in iedere leeftijdsfase, is mooi. Laten we samen de tijd eventjes stil zetten en vieren wie je nu bent. Met prachtige portraits die je zal koesteren voor altijd!

20180803_Bianca_van_der_Veen_web_010.jpg
 
20180629_bianca_van_der_veen_portraiture_web_001.jpg

Droom sessie

Locatie fotografie

De titel zegt het al! Dit is een Glamoursessie to the max. Maar dan op jouw droomlocatie.

Wat is de locatie waar je van droomt om gefotografeerd te worden? Is dit in je eigen woonplaats, die plek waar je ten huwelijk bent gevraagd of op dat toffe strandje op Ibiza. Misschien ben je in een wereldstad met allure, zoals Parijs, Rome of New York? Wat heb je aan? Wat ben je aan het doen? Laat alle remmen los, alles is mogelijk...

 

Fine-art

Fine-art Fotografie

Naast mijn portrait fotografie, werk ik als autonoom fotograaf projectmatig aan conceptuele beelden.

“Where there is art,

there is light”

20180430_01_bianca_van_der_veen_portraiture_009_web.jpg
 
 
20171016_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_Bourdoir_0002.jpg

Boudoir

Boudoir Fotografie

“It’s not about seducing men,

It’s about embracing womanhood”

- Dita von tease

Wat zou er gebeuren als je beslist dat je speciaal, uniek, mooi, bijzonder en alles waard bent? Door mijn lens wil ik je laten zien hoe mooi jij bent. Maar dan met een sexy twist in luxueuze lingerie. Vertrouwen is hierbij het sleutelwoord. Worden het zachte, stijlvolle, romantische portraits of ga je voor smaakvol Va Va Va Voom. Samen ontwerpen we een portraitsessie op maat, die bij jou past.

 
 

Bruiloft

Bruidsfotografie

Liefde is het antwoord

DE liefde voor elkaar gaan jullie bezegelen op jullie huwelijksdag!

Met mijn liefde voor fotografie vang ik dit bijzondere moment op een ongedwongen, warme, zachte manier. Zodat jullie het later letterlijk vast kunnen houden.

Het grote plaatje, de voorbereidingen, de kleine details, de sfeer, de emoties, de steelse blikken, alles probeer ik te vangen in beelden die recht doen aan jullie liefde voor elkaar.

20180817_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_web_007.jpg
 
20180302_bianca_van_der_veen_portraiture_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_010.jpg

Pregnancy painted by Light

zwangerschapsfotografie

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Een bijzondere tijd is aangebroken, nog eventjes geduld en dan mag je een prachtig levenswondertje vasthouden in jullie armen. Koester de start van dit mooie nieuwe leven en vier het begin, of de uitbereiding, van jullie gezin met stijlvolle magazine style portraits. Portraits die je later vol trots aan je kindje kan laten zien! Laten we samen een mooie, nieuwe herinnering creëren!

 

Mighty Motherhood Painted By Light

Borstvoeding fotografie

Een ode aan alle moeders die borstvoeding geven.

Door de eeuwen heen zijn voedende moeders geportretteerd door kunstenaars en schilders. In deze prachtige portraits kun je zien zien hoe mooi, waardevol, sterk en bijzonder het is, dat een moeder de bron is van haar baby.

Dit is in deze tijd natuurlijk niet anders. In stijlvolle, elegante magazine style portraits vang ik dit bijzondere moment om zo steeds weer te ervaren hoe puur, intens en krachtig een moeder en haar baby verbonden zijn met elkaar.

 
20171016_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_MMPBL_0007_web.jpg
 
 
20180626_01_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_web_011.jpg

Tiener

Sweet teen fotografie

Vanuit America is het galafeest een aantal jaar geleden overgewaaid.  En op dit moment  worden er ook steeds vaker een sweet 16 party’s gegeven in Nederland.

Iedere leeftijd en levensfase heeft bijzondere mijlpalen. In een tienerleven zijn dat er een heleboel! Vette feesten, sportevenementen, afstuderen, rijlessen, gewoon genieten van je mooie vriendschappen en al deze momenten maken dat je de basis legt voor een mooie toekomst terwijl je, nu, vol in het leven staat. Om niet in de waan van de dag alles te beleven, is het mooi om een paar gebeurtenissen te highlighten en hier een portraitsessie aan te wijden!