Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Kan ik een Portraitshoot cadeau geven?

Fotografe, fotostudio in Tilburg.

Personal Branding fotografie, Glamour fotografie, Boudoir, Trouwfotografie, Zwangerschapsfotografie, Newborn fotografie , Borstvoeding fotografie,

Awardwinning Fotograaf

Kan ik een Portraitshoot cadeau geven?

 

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden! Wanneer je een fotoshoot cadeau geeft geeft je zo veel meer dan alleen een foto. Je geeft een verwennerij, me-time, een prachtige nieuwe herinnering, een tastbaar document dat steeds waardevoller zal worden naar mate de tijd verstrijkt.

Het is niet alleen leuk voor familie vrienden en bekenden.

Het is ook heel erg leuk om een fotoshoot cadeau gegeven aan een zakelijke relatie. Hoe waardevol is het om te beschikken over een persoonlijke beeldbank voor je personal brand en/of onderneming?! Je helpt een ondernemer met de volgende stap

Tip; Boek ook visagie en hairstyling voor de fotosessie. Dit maakt de beleving van de fotosessie helemaal compleet. Ik werk met verschillende vakmensen samen en ik help je graag met de juiste match vinden.

 

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met mij.

Voor verder details en prijsopgave neem contact op met Bianca van der Veen Portraiture


Volg je mij al op Instagram?

233f2a48-2a61-4667-b052-2c89d284ccaf.JPG

Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen met mij.

dupho-membership-500px.jpg

Bianca van der Veen Portraiture

 

Fotografie studio

Kapitein Hatterasstraat 23 F
5015 BB Tilburg


FOTOGRAAF IN TILBURG | 0031(0) 6 5793469 | INFO@BIANCAVANDERVEEN.COM |

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING | AUTEURSRECHT | FAQ |

©BIANCA VAN DER VEEN PORTRAITURE 2018


Op alle rechtsbetrekkingen van Bianca van der Veen Portraiture zijn de Algemene voorwaarden van Bianca van der Veen Portraiture van toepassing. De tekst van deze voorwaarden is te vinden via de voorgaande link. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden en aanvullende voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Alle foto’s op deze website zijn eigendom van Bianca van der Veen Portraiture. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.