Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Evaringen

Fotografe, fotostudio in Tilburg.

Personal Branding fotografie, Glamour fotografie, Boudoir, Trouwfotografie, Zwangerschapsfotografie, Newborn fotografie , Borstvoeding fotografie,

Awardwinning Fotograaf

20180905_Bianca_van_der_Veen_009.jpg

Bianca kan je goed begeleiden in de keuzes die je moet maken voor een shoot.

Droomsessie

Tijdens de shoot stelt ze je op je gemak.

Bianca is een fantastische en vooral lieve vrouw! Bianca kan je goed begeleiden in de keuzes die je moet maken voor een shoot. Ze draagt goede ideeën aan waardoor je uiteindelijk samen er een mooie dag van kan maken. Tijdens de shoot stelt ze je op je gemak. Ik voelde me in het begin wat onzeker en onwennig (hou helemaal niet van in de spotlight te staan) maar daar kan ze goed op in spelen waardoor je al gauw het gevoel hebt dat je gewoon jezelf mag zijn. Ik vond het een hele fijne en gezellige dag! Een fantastisch eindresultaat waar ik een mooie herinnering aan over heb gehouden. 

 
20190208_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_web_024.jpg

Haar rust, oog voor detail en het 'vangen van de mens achter de mens' resulteren in prachtige foto's.

Personal Branding

Ik beschik nu over een professionele fotoserie.

Wat een bijzondere personal branding shoot had ik onlangs met Bianca. Haar rust, oog voor detail en het 'vangen van de mens achter de mens' resulteren in prachtige foto's. Ik beschik nu over een professionele fotoserie. Die kan ik inzetten op alle social media, website en de visitekaartjes van mijn bedrijf Scoren met Daniëlle van Bakel. Ik kan Bianca van der Veen Portraiture van harte aanbevelen, ook voor zakelijke doeleinden.

Danielle van Bakel, Eigenaar Scoren met Daniëlle van Bakel


 

Personal Branding

‘Ik vond het verrijkend en ik voelde mij gezien.’

Wat heb ik met jou een bijzondere dag mogen delen. Een dag waar jij mij liet stralen en volledig in het zonnetje zette. Wat bijzonder dat je mensen zo weet te raken. Deze dag begon bij de kapper en visagie, echte verwennerij! Daarna heerlijk aan de koffie en praten over de foto’s die gemaakt zouden worden. Je liet me over mezelf denken op een manier die ik niet eerder had ervaren. Ik vond het verrijkend en ik voelde mij gezien.

Lieve Bianca, wat een bijzonder talent draag je met je mee. Mensen kunnen zien voor wie ze echt zijn. Een stukje binnenkant laten doorstralen in de buitenkant. Het poseren was best spannend maar je gaf me het vertrouwen dat het goed was. Wat een schitterende foto’s! Hier kan ik echt iets mee, zowel voor mijn onderneming als privé.

Deze foto’s zeggen veel over mij en waar ik nu sta op dit moment, een moment in mijn leven waar ik trots op ben. Dit ligt nu vast dankzij jou, nogmaals bedankt!

 
2018_11_28_Bianca_van_der_Veen_websize_004.jpg

‘Mensen kunnen zien voor wie ze echt zijn. Een stukje binnenkant laten doorstralen in de buitenkant.’

Echt alsof je even in de watten wordt gelegd, heerlijk!

Droom sessie

'Een dag met een verrassing' 

Op 5 september stappen mijn zus (Wendy) en ik de auto in Op 5 september stappen mijn zus (Wendy) en ik de auto in op weg naar Tilburg voor de fotoshoot die ze gewonnen heeft via Facebook. We zijn helemaal lyrisch en hebben er zin in. We hadden van te voren al een moodboard gemaakt op Pinterest om zo wat te delen wat wij leuk vinden qua foto's, haar en make-up en de locatie want Wendy (en ik stiekem ook) wilde heel graag buiten gefotografeerd worden in de heide wat natuurlijk prachtige foto's oplevert. We starten die dag bij een kapper in Tilburg en daar wordt ons haar en make-up gedaan. Echt alsof je even in de watten wordt gelegd, heerlijk! Thee en koffie erbij met een heel lekker chocolaatje .

Nadat ze klaar waren, hebben we ons mogen omkleden daar en Wendy had een prachtige groene jurk aan die Bianca in haar collectie heeft en ik had een mega grote blauwe tule aan die ook van Bianca is. Ik voelde me echt een prinses! In de auto met die jurken en op weg naar de heide want dat hadden we besloten want het was toch wel mooi weer. Tijdens de autorit begon het wel te regenen en dachten we oh nee dit gaat toch niet in het water vallen he? Eenmaal aangekomen daar was het prachtig weer wat voor ons de aangename verrassing was....de zon scheen en het was echt heel warm..vooral in die tule maar heee wie mooi wilt zijn.....

Op de heide heeft Bianca prachtige foto's van ons gemaakt. Eerst Wendy alleen (ik heb haar jurk omhoog gegooid voor een mooi effect) en daarna ik alleen (toen heeft Wendy mijn jurk omhoog gegooid ) en uiteraard hebben we nog echte zussen foto's gemaakt! Die dag was echt geweldig. Bianca is een super lieve, enthousiaste vrouw waar we graag nog is terugkomen. Uiteindelijk zijn de foto's ook echt meer dan prachtig geworden en dat komt ook door Bianca. Ze stelt je gerust, ze praat met je en overlegt en dat is heel fijn want het geeft je ook het gevoel dat je alles kan zeggen. Mega leuke ervaring en heel blij met het resultaat! Nogmaals dank je wel Bianca!

 
 

“Symbolische start van een compleet nieuw hoofdstuk in mijn leven”

Glamour

De portraitsessie was voor mij meer dan een paar mooie foto's laten schieten, namelijk de symbolische start van een compleet nieuw hoofdstuk in mijn leven. Met die intentie ging erheen en wat heb ik ervan genoten! Het was echt ontzettend leuk om te doen, erg gezellig met make-up artist Carola en Bianca, ik ervaarde dan ook de positieve energie overal om ons heen. Dankbaar voor het resultaat, de portraits zijn prachtig geworden, al met al heeft het mijn verwachtingen overtroffen!

 

Bruiloft

Superblij en intens gelukkig met de prachtige foto’s van onze trouwdag. Bianca heeft precies de mooiste momenten weten vast te leggen en de hele reportage laat de dag zien zoals wij hem hebben beleefd. Wat een feest om dit terug te kunnen zien, de emoties spatten er vanaf. Juist de kleine details, sfeer en momenten die Bianca zag en wist vast te leggen maken het zo persoonlijk en mooi.
Een aanrader voor wie geen ‘standaard' trouwreportage wil.

 

“Wat een feest om dit terug te kunnen zien, de emoties spatten er vanaf.”

Ook de foto app die van haar we kregen is heel fijn om te delen met onze gasten en belangstellenden. Bianca, je hebt er een echt feestje van gemaakt, een groot dankjewel!

 
20180202_bianca_van_der_veen_portraiture_web_016a.jpg

Als ik zo terug

kijk op de

portraitsessie was

het een super leuke

dag. Ik heb genoten

van de verwennerij.

Pregnancy Painted By Light.

Afgelopen maand een hele mooie portraitsessie bij Bianca mogen ervaren. Ik kwam binnen in een mooie studio wat gelijk vertrouwd aanvoelde. Werd ontvangen met een kop thee en van allerlei heerlijke lekkernijen wat gelijk voelde alsof ik bij vriendinnen op de koffie kwam! Daarna werden mijn haar en make-up gedaan. Wat heel fijn was dat alles in overleg werd gedaan. Tussendoor vaak kunnen zeggen of ik het mooi vond. Het resultaat was prachtig! Van te voren had ik al ideeën opgedaan via Pinterest voor de sessie waar goed op in werd gespeeld.  Bianca heeft een prachtige collectie jurken, rokken en topjes waar ik keuze uit mocht maken.

De portrait sessie verliep heel fijn. Mijn man kon tussendoor een paar foto’s mee schieten wat voor mij heel belangrijk was. We worden tenslotte ook een gezinnetje straks! Ook werd er tussendoor af en toe even rust genomen en nog lekker wat gedronken. Zo voelde het heel relax aan, net een dagje uit! Als ik zo terug kijk op de portraitsessie was het een super leuke dag. Ik heb genoten van de verwennerij, ben echt in de watten gelegd! Ook niet onbelangrijk, het eindresultaat van de sessie is echt geweldig! Ik heb echt prachtige foto’s waarmee ik terug kan kijken op deze bijzondere periode. Het was een unieke ervaring en zou dit iedereen aanraden. Dank je wel Bianca voor deze geweldig mooie dag! 

 

Glamour

Ik heb mijzelf op een totaal andere manier ontmoet die dag. Een dag om zelf eens een stap vooruit te zetten, een dag om jezelf eens in het licht te zetten. Oftewel zelf eens een keer op de middenstip te gaan staan.

De studio vond ik ruim en lekker rustig. Ja ik vond het echt fijn om die dag over me heen te laten komen dat er voor mij gezorgd werd en dat ik me kon voelen als een diva! Zeker mijn complimenten over de visagie en de hairstyling wat een topmeiden waren het!

 

Het is veel meer als alleen een foto!’

Super dat ik die meiden heb leren kennen! De begeleiding tijdens de fotosessie was erg goed! Bianca heeft er veel verstand van en dat het een passie van haar is straalt door heel de fotosessie door! Je merkt en voelt aan alles dat er iets prachtigs gaat komen iets wat jij bent en waar je trots op mag zijn! Het mooiste en het beste komt naar boven geborreld en daar zorgt Bianca voor. Want het zit verstopt in jou en zij haalt dat eruit! Wat echt zichtbaar is op de foto.

Wat mij bij is gebleven van de hele fotosessie is dat iedere vrouw dit waard is! Iedere vrouw verdiend het om het binnenste naar buiten te laten komen en te stralen want het is veel meer als alleen een foto! Ik zou het ook iedereen aanraden! Laat de regie over je eigen leven eens los en vertrouw het toe aan Bianca! Als de foto klaar is zal je jezelf op een totaal andere manier zien en ontmoeten steeds als je ernaar kijkt. Zo puur en mooi als je bent!

En voor de vrouwen die denken dat is niks voor mij of stiekem toch wel....sleur jezelf over die drempel heen want je krijgt er dubbel en dwars zelfvertrouwen voor terug als jij later naar die foto straks kijkt!

 
 

‘Je krijgt nieuwe energie en zin om te stralen.’

Glamour

Het was een enorm fijne ervaring voor mij om een portraitsessie te kunnen doen bij jullie. Je komt met een zenuwachtig en onzeker gevoel binnen omdat je vantevoren al op de website hebt gespiekt en zelf tot de conclusie bent gekomen dat je nooit zo mooi kan zijn als al die andere vrouwen. Echter op het moment dat je binnenkomt en de klik maakt met de dames voel je je zorgen wegebben.

De visagie belicht de juiste contouren van je gezicht. Je hebt het gevoel dat je in een warm bad zit door het vertroetelen en als dan ook nog je haren op een professionele manier gedaan worden waardoor je ineens 10 jaar jonger lijkt, voel je je de koningin te rijk. Je krijgt nieuwe energie en zin om te stralen. De fotografe Bianca neemt je aan de hand mee met haar fototoestel. Ze heeft een duidelijke visie die ze probeert vast te leggen met haar toestel. Door je bewegingen aan te sturen haalt ze het maximale uit de foto. Daarnaast zorgt haar zachte energie ervoor dat je je echt gedragen voelt. Resultaat? Topfoto's!

Het was een hele fijne dag waarvan we dankbaar zijn dat we het hebben mogen meemaken. Ik zou het iedereen aanraden!.

 

Personal Branding

Sinds het allereerste begin van Bianca van der Veen Portraiture werken we samen met Bianca en dat bevalt ons heel erg goed. Bianca werkt bij ons op locatie in onze winkel en alles moet altijd tussen de bedrijven door gebeuren...

Voor Bianca geen enkel probleem om toch de juiste, pakkende beelden en sfeer neer te zetten en precies dat te creëren wat wij zoeken. Bianca voelt prima aan wat wij zoeken en willen, is flexibel, werkt snel, is makkelijk in de omgang en toch erg professioneel. Het resultaat spreekt voor zich...

Geweldige foto’s die echt passen bij de winkel! 

 

“Geweldige foto’s die echt passen bij de winkel!”

 
 

‘De combinatie van jezelf kunnen zijn,
maar ook het "vrouw " mogen zijn en power uitstralen, vond ik wel heel mooi!

Glamour

Bianca is een echte professional die echt de tijd voor mij nam! Haar enthousiasme en oprechte interesse zorgden er direct voor dat ik me op mijn gemak voelde in de studio. Wat ik bijzonder leuk vond  was dat ik zelf kleding mee kon nemen, maar ook dat zij zelf iets had klaar hangen waarvan ze dacht dat het mij mooi zou staan. En dit was ook echt zo!! Samen met de visagiste Carola bouwde zij de sessie rustig op van naturel naar powervrouw.

Ik vond het super fijn dat ik volledig mezelf kon zijn en dat Bianca het voor elkaar heeft gekregen om mij ook echt als mezelf op de foto te zetten.

Ze nam echt de tijd en stelde mij heel erg op mijn gemak, waardoor ik eigenlijk de camera niet meer in de gaten had.

De combinatie van jezelf kunnen zijn, maar ook het "vrouw" mogen zijn en power uitstralen, vond ik wel heel mooi!

De foto van mijn moeder en mij, die Bianca van ons maakte is voor mij bijzonder. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 18 was en de band was lange tijd niet zo goed. Gelukkig is dit weer hersteld en hoe mooi is het dan dat ik nu zo een mooie foto van ons samen heb.

Mijn moeder wil nooit op de foto en vindt zichzelf er nooit mooi op staan, maar deze vond ze direct prachtig. Nu hebben we een mooie dag meteen als herinnering vastgelegd ❤❤

Super blij met de foto's en met deze ervaring!!!

 

‘Toen ze afgedrukt en wel voor mijn neus lagen was ik echt tot tranen geroerd door het resultaat.’

Mighty Motherhood Painted By Light

'Hoi jij bent Angelique denk ik?'

....we hadden elkaar nog nooit gezien alleen per telefoon gesproken en we herkende elkaar meteen.... normaal zou je voor een borstvoedingsfotoshoot lichtelijk zenuwachtig zijn maar niks van dat....

wat een eer en wat een gezellige en mooie ervaring was het!

Mijn dochtertje was toch al anderhalf maar werkte nog perfect mee door op commando overal maar weer aan mama’s borst te gaan liggen drinken...dat de foto’s mooi zouden worden had ik wel verwacht omdat ik de hele dag tijdens de sessie mee mocht kijken en denken echt heel erg fijn....maar toen ze afgedrukt en wel voor mijn neus lagen was ik echt tot tranen geroerd door het resultaat!

De setting, de emotie, het licht, de kleuren zelfs mijn eigen uitstraling, wauw wat een mooie ode aan de borstvoeding! Dus zou ik Bianca van der Veen aanraden als fotografe? Ja absoluut! Een vakvrouw pur sang!

 

'Nu 2 keer met Bianca samengewerkt en dit was zeker niet de laatste keer!’

Pregnancy Painted By Light

Vorig jaar in april voor het eerst Bianca ontmoet. Niet zomaar maar via een site waar we elkaar toevallig tegenkwamen. Bianca had een vrije opdracht ontworpen en zocht een passend model om deze shoot mee uit te werken.

Vroeg in de ochtend op weg naar de Kinderdijk om ideeën uit te werken.

Wat een rustige en lieve dame, veel passie voor haar fotografie en ze wist duidelijk wat ze wilde bereiken die dag. Hier heb ik hele mooie foto's aan over gehouden.

Nu een jaar later weer bij Bianca geweest maar deze keer in haar studio. Wat een ruimte! En wat een mooie spullen en jurken om mee te werken. Was leuk om elkaar weer te zien en de rust die zij uitstraalt is zo fijn, je voelt je gelijk op je gemak.

Lekker bakje thee en koffie, gezellig wat kletsen en dan bespreken wat we willen gaan doen. Wat zij graag wil proberen en wat ik en mijn partner voor ideeën hebben om te shooten. Ik vind het vooral erg fijn dat ze zelf een hoop ideeën aanbrengt.  Het is lastig om zelf dingen te bedenken als je het niet ziet op camera en er verder geen ervaring mee hebt.
Tijdens de shoots spat het enthousiasme eraf op het moment dat de perfecte foto geschoten is, zo leuk! De hele samenwerking verloopt soepel en het is fijn dat er genoeg pauze tussendoor genomen word om even wat te drinken en te bespreken over verdere poses en of je het als model allemaal goed vind gaan.

Nu 2 keer met Bianca samengewerkt en dit was zeker niet de laatste keer!  We zullen elkaar snel weer zien om leuke ideeën uit te werken waar ik veel moois aan overhoud.

 

Voor verder details en prijsopgave nodig ik je uit om contact op te nemen met Bianca van der Veen Portraiture: