Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Blog

Waarom zou je investeren in Museum glas?

Normaal inlijst glas

Uiteraard is dit glas van prima top kwaliteit. Echter biedt dit glasnaast de normale UV-filtering geen extra bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Het glas heeft een glad oppervlak en werkt niet ontspiegeld.

 

Mat lijstglas:

Deze glassoort is handig als het kunstwerk op een plek hangt met veel direct zonlicht. De weerspiegeling is minder groot dan bij normaal glas. Met de kant tekening dat het ook iets minder helder is. 

 

Museum glas:

Ontspiegeld glas, museum glas of image clear glass is het beste wat jij je kunstwerk kan geven. Museum glas is minimaal 97% licht doorlatend en UV-werend. Op het glas is een speciale coating aangebracht dat schoonmaakbestendig is. Door de hoge UV-reductie beschermt het museum glas uw mooie portret en behoudt het portret zijn originele kleuren. 

Beeldbank: Bianca van der Veen Portraiture, Bianca van der Veen Portraiture

Fotografie: Bianca van der Veen, Bianca van der Veen Portraiture,

Bianca van der Veen