Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Blog

Ibiza is calling

Ibiza is Calling

Over een paar weekjes mag ik weer afreizen naar het prachtige eiland Ibiza. 

Op dit eiland heb ik in het voorjaar van 2018, 2 inspirerende dames Rayette en Sandra ontmoet en heb ik hen mogen fotograferen. Het zijn hele mooie personal branding sessie geworden met een vleugje dreamshoot! 

Vandaag zet ik met veel plezier Rayette in de spotlight. 

Ik heb ontzettend veel bewondering voor mensen die hun hart achterna gaan en dromen omzetten in acties. Om vanuit liefde, overtuiging, passie de dingen te doen die hen gelukkig maken en zich niet tegen te laten houden door wat dan ook.Dit is nu precies wat Rayette heeft gedaan! Zij heeft in 2018 Nederland ingeruild voor het heerlijke Ibiza. 

20180629_R_bianca_van_der_veen_portraiture__web005.jpg

Rayette, personasecum, Ibiza

 
20180629_bianca_van_der_veen_portraiture_web_026.jpg

Yoga is not about touching your toes. It is what you learn on the way down.

- Jigar Gor

Rayette is een yoga docente. Ze verzorgt privé yoga-lessen op locatie op Ibiza en geeft yoga-lessen tijdens retraites. 

Rayette weet als geen ander dat niet ieder lichaam hetzelfde is. Zij past haar manier van werken, met oog voor de deelnemer, altijd aan op de mogelijkheden van de deelnemer(s) aan.

Naast Yoga docente is Rayette ook massagetherapeute. Zowel haar massages als haar yoga-lessen zijn er op geënt om samen met jou, in jouw vertrouwde omgeving, aan jouw doelen te werken. Rayette helpt je (opnieuw) te leren luisteren naar je lichaam. Om weer verbinding te maken met je lichaam. 

Rayette doet dit op een hele prettige, inspirerende, integere manier. Het is echt een cadeautje voor jezelf. Je lichaam en mind & spirit zullen het heerlijk vinden.

 

Online Yogalessen

Rayette biedt sinds kort ook online Yoga lessen aan!

Een echte uitkomst voor iedereen die graag thuis een yoga les wil volgen en graag wil investeren in zijn of haar persoonlijke welzijn! Laagdrempelig en super inspirerend!

Wil je het een keertje vrijblijvend uit proberen? Dat kan! Volg deze onderstaande link en geniet van een yoga-sessie  onder begeleiding van Rayette.

Maar een echte treat is natuurlijk een yoga les op Ibiza in de opkomende zon!!! Dat is precies wat ik geboekt heb en ik kijk er nu al enorm naar uit!!

Namaste!

“Yoga is a journey of the soul through the body that creates a harmony among nature, mind, and body.”

Debasish Mridha

Wil jij nu ook een personal branding sessie met een dikke wauw factor? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op! Laten we samen jouw sessie ontwerpen en jouw zichtbaarheid vergroten.

Warme groet Bianca

Beeldbank: Rayette van Wijenen, yogadocente Personasecum

Bianca van der Veen