Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Blog

Nieuw Hoofdstuk

Gelukkig nieuw jaar

De beste wensen voor het nieuwe jaar!! Ik hoop dat jullie een geweldig uiteinde hebben gehad en met frisse blik 2019 in zijn gestapt.

1 Januari is een dag om

Maar het is geen must om een nieuw hoofdstuk te beginnen op 1 januari.

Zo heb ik een tijdje geleden een fotoshoot voor Suzanne mogen ontwerpen. Om de lancering van mijn toenmalige website vieren had ik een win-actie gelanceerd en Suzanne was 1 van de winnaressen. Suzanne wilde fotoshoot winnen om bepaalde periode van haar leven af te sluiten en het begin van een nieuw hoofdstuk te markeren.

Helemaal in mijn straatje! We hebben in een ontwerpgesprek de eerste lijnen voor de portrait sessie neergezet. Ik heb vervolgens gevraagd om inspiratie om te doen en goed na te denken wat zij precies zelf zou willen mbt kleding, visagie en hairstyling. maar vooral ook wat de mood van de shoot mocht zijn. In een vervolggesprek hebben we de blauwdruk van de shoot vast gelegd en kon Suzanne zich in alle rust voor bereiden en echt genieten tijdens de dag van de shoot.

Bianca van der Veen