Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Blog

De geboorte van een moeder.

Hoe bijzonder is deze fase in je leven! Er groeit een lief klein wondertje in je buik.

  • Misschien weet je het pas net en mag je aan het idee wennen dat er over een paar maanden een klein hummeltje in jullie midden zal zijn.

  • Misschien weet je het al iets langer en is het besef er dat er veel gaat veranderen.

  • Misschien is het jullie eerste kindje

  • Misschien hebben jullie al kinderen in jullie midden en kunnen jullie niet wachten om een broertje of een zusje te verwelkomen.

Je lichaam verandert, je leven verandert, je relatie met de liefde van je leven gaat veranderen. Jullie worden een gezin. Het is niet allen de geboorte een baby maar ook de geboorte van een nieuw gezin. Er komt zo veel op jullie af.

maar 1 ding is zeker dit kindje is zo welkom en waarschijnlijk kunnen jullie niet wachten tot jullie hem of haar vast kunnen houden en heerlijk mogen knuffelen.

Toch mogen jullie nog eventjes geduld hebben en wachten op alles wat komen gaat.

leg deze bijzondere periode vast met prachtige portretten die je later samen met je kindje kan bekijken. Want kinderen vinden het magisch als je verteld dat zij in jouw buik opgegroeid zijn. Ze zullen je buik, en de liefde tussen jullie en hen als ongeboren kindje heel graag willen zien.

Voor jezelf is het een prachtig document om te koesteren vang deze bijzondere periode in tijdloze portretten. Deze periode komt nooit meer terug!

misschien vind je het lastig dat je lijf zo aan het veranderen is maar wat een oerkracht is dit. Het is letterlijk ook de geboorte van een moeder. Langzaam groei je hier naar toe.

Je lichaam is ontzettend hard aan het werk om een nieuw mensen leven te creëren. Als je het mij vraagt…, je mag echt trots zijn! Iedere vrouw die zwanger is prachtig!

Ene vrouw voelt zich op en top en vindt het heerlijk hoe haar lichaam aan het veranderen is.

De andere vrouw heeft hier iets meer moeite mee en voelt zich erg bewust van haar veranderende lichaam.

Ik wil je dit ontzettend graag vertellen. Maar nog liever laten zien,hoe mooi en bijzonder je bent! In alle hoedanigheden die bij een zwangerschap kunnen horen.

Ik zou het een eer vinden om voor jou een fotoshoot te ontwerpen en samen door middel van prachtige portretten te vieren wie jij nu bent!

Vier de kracht van je lichaam,

Vier de kracht van jouw transformatie

Vier het ontstaan van het moederschap

Vier het nieuwe leven dat zachtjes groeit.

Vier de liefde.

Ik gun jou een prachtig portret samen met je ongeboren kindje. Een portret waarin je vol verwachting bent naar wie dit kleine wondertje is,