Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Blog

Mijn Missie .

Mijn Missie

20190326_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_1.jpg
‘I am not a one in a million kind of girl. I am a once in a lifetime kind of woman’
— Author unknown


Dit geloof ik met heel mijn hart. Er is niemand zoals ik of jij. Er is niemand die zo bijzonder en uniek is als jij. Nu ik mijn website verder aan het ontwikkelen ben, denk ik ook na over waarom ik wil fotograferen en waarom ik nu juist deze kant op ben gegaan. Dan komt het er op neer dat ik mezelf zolang niet heb gezien en erkend dat ik mijzelf letterlijk onzichtbaar heb gemaakt. Van bepaalde periodes in mijn leven heb ik nagenoeg geen beeldmateriaal van mijzelf. Dit vind ik nu zo jammer, niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. Ik ben gaan fotograferen om opnieuw te leren zien, om mijn omgeving in me op te nemen, om herinneringen vast te leggen die ik op een later moment opnieuw zou kunnen beleven en zelfs echt vast kan houden. Mijn fotografie is ontstaan vanuit mijn persoonlijke ontwikkeling en groei. Nu is het tijd voor mij om dit door te geven aan anderen. 

Mijn missie is om de komende jaren zoveel mogelijk vrouwen een fantastische ervaring te laten beleven door middel van mijn fotografie. 


Ik gun alle vrouwen een prachtig portret van zichzelf. 


Wanneer ik als fotograaf aan een vrouw vraag; wanneer ben jij voor het laatst professioneel gefotografeerd? Vertellen ze mij vaak dat het op speciale gebeurtenis was, zoals op een bruiloft of bij de geboorte van hun kind. Sommige mensen vertellen dat ze zelfs nog nooit bij een fotograaf zijn geweest. Mijn missie is om de komende jaren vrouwen van elke leeftijd, iedere lichaamsvorm en type te fotografen. Ieder mens is mooi en dat laat ik je door mijn lens graag zien en voelen. 

Ervaar hoe het is om oprechte volle aandacht te krijgen. Ervaar een metamorfose dmv professionele visagie en hairstyling. Ervaar hoe het is om door een professionele fotograaf begeleid te worden tijdens een fotoshoot met poseren en bewegen voor de camera. Zodat jij de mooiste versie van jezelf zal zien en voelen. 
Ervaar hoe het is om portretten te hebben van jezelf die zo in een magazine zouden kunnen staan!

Glamourous, stijlvol en als je dit wil zelfs sexy. 

Ik nodig je uit om te ervaren hoe het voelt, om op een prettige professionele manier door een fotosessie begeleid te worden. Uiteindelijk zal je prachtig foto’s vast kunnen houden, die je steeds weer op zal willen pakken, bekijken en steeds meer waarderen en koesteren. Want de tijd vliegt zo snel voorbij en samen zetten we hem eventjes stil. 

Door middel van mijn fotografie wil ik de normale ‘everyday life’ vrouw portretteren, zodat zij zelf de schoonheid en kracht in zichzelf ziet maar vooral ook voelt in de prachtige portretten van zichzelf. Dit gun ik jou van harte!

Je bent mooi, in alle facetten, NU op dit moment zoals je bent.

'You are not a one in a million kind of girl. 
You are a once in a lifetime kind of woman!'
Darling just own it!!