Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Blog

Throwback Thursday

Hoe cool was deze dag! Ok…. hij begon onwijs vroeg want we waren gestart met zonsopkomst shoot op Trocadero voor de Eifeltoren (yes I know pure droom sessie locatie!!)

Maar Parijs heeft bekende maar zeker ook onbekende juweeltjes van locaties. En ik ken er een paar…

Voor dat we naar Parijs waren afgereisd hebben we samen door gesproken wat we wilde gaan doen in Parijs. Aan de andere kant had ik de ruimte gekregen om creativiteit te laten vloeien en aan te passen als dit nodig bleek te zijn. Uiteraard altijd met het doel: een droom ervaring met fantastische portraits als resultaat.

Ik had een draaiboek gemaakt met een rode lijn maar met heel veel verschillende opties zodat ik, wanneer er een onverwachte situatie zich voor zou doen, meteen zou kunnen schakelen. Je weet maar nooit in een grote stad kan van alles gebeuren, het weer kan niet mee zitten en bij mijn modellen kan ook van alles spelen. Ik vind het prettig om dan niet on the spot veel te moeten verzinnen en te regelen. Rust, overzicht, en aandacht voor mijn klanten is key in de beleving. Daar draait het om. dat staat bovenaan.

Ik heb op de gekozen locaties verschillende beelden gemaakt zodat we bij terugkomst echt keuze hadden in de beelden de we gemaakt hebben. Hierbij let ik op variaties in pose, achtergrond, sfeer, horizontale en verticale beelden en zoals nu ook het geval was kledingwissels en touch-ups mbt visagie en hairstyling.

Met oog voor detail en een samenspel tussen tussen mij en Coco hebben we alles opgebouwd. dat zou ik natuurljk ook voor jou doen. Ik help met (bijna) alles. Ik help je met poseren, styling, de set en neem echt de leiding tijdens de sessie zodat jij gewoon kan genieten, want daar draait het uit eindelijk om. Het is echt een beleving!

Na de shoot ontspannen we samen en kunnen we de belevenis even in alles rust laten bezinken want landen na zo sessie is echt wel nodig. En helemaal landen doe je niet meteen! Je gaat hier echt heel erg lang van na genieten!

Ook hier hebben we na deze set op een terrasje een heerlijke capuchino gedronken je moet ook goed voor de inwendige mensen zorgen niet waar ;) om vervolgens weer naar een 3e locatie door te reizen.

Een aan eenschakeling van hoogte puntjes met een prachtige box gevuld met favoriete portraits. En een hart vol warme herinneringen.

Bianca van der Veen