Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Blog

Fotoshoot in Parijs, een perfect cadeau aan jezelf!

20171016_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_dream_session_00012_web.jpg

Vorige week was ik met mijn gezin in Parijs. Dit is ect een van mijn favoriete steden in de hele wereld! De sfeer, de architectuur, de leuke restaurantjes, en de eindeloze mogelijkheden voor fotografie.

Het bracht ook hele mooi herinnering terug van een fotoshoot die ik een tijd geleden heb mogen uitwerken in Parijs!

Mag ik jou iets vragen?

  • Heb jij een portret van jezelf waar je trots op bent?

  • Heb je dit portret geprint op fine art papier?

  • Heb je dit portret op een zichtbare plek, zodat je herinnert word aan het moment, het gevoel, aan jezelf, hoe bijzonder je bent, hoe uniek en dat je mag zijn wie je bent?

  • Laat jij jezelf zien aan anderen?

Dit gun ik iedereen! Ik gun je een prachtig portret waar je met een goed gevoel, met zelfliefde en compassie naar kan kijken. Waar mee je terug wordt genomen naar het moment, hoe groot of hoe klein het ook was. Dat je geniet van de fase waarin je de foto hebt gemaakt.

  • Vier wie je bent,

  • vier je successen,

  • vier je strubbelingen,

  • vier je groei

Coco heeft dit ook gedaan tijdens een droomsessie in Parijs. samen hebben we ons door het oude centrum heen bewogen en prachtige grote en kleine settings opgezocht om beelden te maken die vieren wie zij als vrouw op dat moment was. Het mooi is dat ze nu een document heeft met prachtige portraits die haar meteen terug voeren naar die fantastische dagen in Parijs.

Ze kan deze momenten letterlijk vast houden. Delen met de mensen die ze lief heeft maar bovenal zelf van genieten. Deze foto’s vertellen een deel van haar verhaal. Een deel waar ze trots op is waar de met warme gevoelens en met liefde aan terug denkt.

Dat is waarom ik zo hou van fotografie. Je bent zo veel meer dan dat je jezelf soms erkenning voor geeft. Ieder mens heeft meerdere lagen en voor mij is er niets leukers om dit vast te leggen in een mooi persoonlijk document.

Iedere dag is bijzonder en komt ook nooit meer terug. Hoe mooi is het om eventjes stil te staan bij wat je allemaal hebt meegemaakt. Hoe hard je gewerkt hebt, misschien zelfs wel geknokt. Wat je overwonnen hebt. Hoe je gegroeid bent als persoon. Hoe je nu in het leven staat. Dat je met liefde en compassie naar jezelf mag kijken en dat je er mag zijn zoals je bent.

Vang de persoon die je nu bent in een portret dat je voortijd kan vast houden, kan koesteren en later zelf door kan geven aan de mensen die van je houden.

Het is een privé bibliotheek van beelden die jou presenteren, hoe je nu bent. Ben trots en gun jezelf deze ervaring!

Dit mag natuurlijk in een wereld stad als Parijs, Milan of Dudai, maar het kan ook gewoon bij mij in mijn fotostudio in Tilburg.