Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Blog

Ibiza is calling

Ibiza is Calling

Over een paar weekjes mag ik weer afreizen naar het prachtige eiland Ibiza. 

Op dit eiland heb ik in het voorjaar van 2018, 2 inspirerende dames Rayette en Sandra ontmoet en heb ik hen mogen fotograferen. Het zijn hele mooie personal branding sessie geworden met een vleugje dreamshoot! 

Vandaag zet ik met veel plezier Rayette in de spotlight. 

Ik heb ontzettend veel bewondering voor mensen die hun hart achterna gaan en dromen omzetten in acties. Om vanuit liefde, overtuiging, passie de dingen te doen die hen gelukkig maken en zich niet tegen te laten houden door wat dan ook.Dit is nu precies wat Rayette heeft gedaan! Zij heeft in 2018 Nederland ingeruild voor het heerlijke Ibiza. ……….

Read More
Bianca van der Veen
Wat is jouw tone of voice?

Wat is jouw ‘Tone of voice?’

……We kregen het over ‘Tone of voice’. Wat is dit nu eigenlijk?

Op dat moment schreef ik mijn content op social media in het Engels. Hier heb ik bewust voor gekozen omdat ik een internationaal netwerk heb en omdat ik ook graag in het buitenland onderneem. Daarnaast bekt het lekker, klinkt en voelt het voor mij vertrouwd.

Maar is dit wie IK ben?

Past mijn tone of voice, die ik op dat moment gebruikte wel echt bij mij en mijn ideale klant?

Hmm…. Ik ga je niet verder meenemen in dit gehele gesprek maar ik wilde met jou mijn eye opener delen.

Read More
Het oog wil ook wat.

ᕼET OOG ᗯIᒪ OOK ᗯᗩT

Social media is voor veel mensen niet meer weg te denken en een herkenbare, betrouwbare en aantrekkelijke online presence is nu, meer dan ooit ,belangrijk.

𝕄𝕒𝕒𝕣 𝕙𝕠𝕖 𝕧𝕒𝕝 𝕛𝕖 𝕟𝕦 𝕠𝕡 𝕚𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕘𝕣𝕠𝕥𝕖 𝕘𝕖𝕙𝕖𝕖𝕝?

Read More
Bianca van der Veen
Print je foto's

Pasgeleden heb ik een heel mooi gesprek met een onderneemster die helaas haar moeder recentelijk heeft verloren. Het is niet de eerste keer dat ik met iemand in gesprek zit en dat zij vertellen dat het echt zoeken was naar een mooi portret dat recht deed aan de persoon die zij waren.

Weet je, in tijd van verdriet wil je niet zoeken in dozen en boeken naar een geschikt beeld. In die moeilijke periode heb je al zo veel te doen en komt er zo veel op je af. Je wil in alle hectiek….

Read More
De geboorte van een moeder.

Hoe bijzonder is deze fase in je leven! Er groeit een lief klein wondertje in je buik.

  • Misschien weet je het pas net en mag je aan het idee wennen dat er over een paar maanden een klein hummeltje in jullie midden zal zijn.

  • Misschien weet je het al iets langer en is het besef er dat er veel gaat veranderen.

  • Misschien is het jullie eerste kindje

  • Misschien hebben jullie al kinderen in jullie midden en kunnen jullie niet wachten om een broertje of een zusje te verwelkomen.

Je lichaam verandert, je leven verandert, je relatie met de liefde van je leven gaat veranderen. Jullie worden een gezin. Het is niet allen de geboorte een baby maar…..

Read More