Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Bianca

Fotografe, fotostudio in Tilburg.

Personal Branding fotografie, Glamour fotografie, Boudoir, Trouwfotografie, Zwangerschapsfotografie, Newborn fotografie , Borstvoeding fotografie,

Awardwinning Fotograaf

Bianca van der Veen

 

Mijn naam is Bianca. Ik ben gespecialiseerd in het portretteren van vrouwen en degene die zij lief hebben. Mijn missie is om van iedere vrouw een portrait serie te maken, waarin zij de mooiste versie van zichzelf ziet. Door middel van mijn fotografie wil ik je laten zien hoe mooi en waardevol je bent! Jij mag gezien worden en stralen.

Niets geeft mij meer plezier dan een vrouw, een tiener, een meisje te zien groeien en bloeien voor mijn camera. Het begint met het ontwerpen van jouw portrait sessie op maat. Dit doen we samen, zodat je al je wensen kenbaar kan maken.

Op de dag van de portraitsessie worden de visagie en hairstyling door vakspecialisten verzorgd. Je ervaart hoe het is om onder begeleiding van een professional geportretteerd te worden. Met magazine style portraits als resultaat. Deze ervaring gun ik iedereen.

20190326_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_1.jpg
Jij mag gezien worden en stralen!
 

Missie

Mijn missie is om de komende jaren zo veel mogelijk vrouwen een fantastische ervaring te laten beleven door middel van mijn fotografie. Ik gun jou, en eigenlijk alle vrouwen, een prachtig portrait van zichzelf.

Ik nodig je uit om te vieren wie je nu bent. Door mijn lens laat ik je jouw persoonlijke schoonheid zien. Samen creëren we nieuwe, sprankelende, mooie, warme herinneringen die je voor altijd in je hart zal sluiten. Je neemt prachtige portraits mee naar huis. Die je vast kan houden en niet weg zal willen leggen. Niet alleen jijzelf, maar ook je meest dierbaren, zullen deze portraits koesteren. Het zijn echte, tastbare items, die markeren wie jij bent. Een bijzondere, unieke, vrouw die onvervangbaar is.

De portraitsessie duurt maar een dagdeel, maar het effect zal je een leven lang bijblijven.

 
Omarm wie je ooit was.
Omarm wie je nu op dit moment bent.
Omarm de persoon die je na deze portraitsessie zal zijn.

Hoe fantastisch zou het zijn om dit ook een keertje mee te maken! 
Koester jezelf, je bent het waard!

Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen met mij wanneer je vragen hebt of een afspraak wil maken.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Laten we samen jouw droom-sessie realiseren!

Spreek je snel, liefs Bianca.

Nothing lasts forever, so live it up,
drink it down, laugh it off, avoid the drama,
take chances and never have regrets.
Because at one point everything you did
was exactly what you wanted
— Marilyn Monroe
 
So let’s live it up
and make wonderful
new memories together,
to cherish forever!
— Bianca van der Veen