Bianca van der Veen Portraiture, Fotograaf Tilburg

Betaling particulier

Fotografe, fotostudio in Tilburg.

Personal Branding fotografie, Glamour fotografie, Boudoir, Trouwfotografie, Zwangerschapsfotografie, Newborn fotografie , Borstvoeding fotografie,

Awardwinning Fotograaf

Betaling particulier

 

De Betaling van de Fotosessie vindt uiterlijk 14 dagen na versturen van de factuur voor de betreffende Fotosessie plaats. Wanneer je niet voor deze termijn betaald hebt komt de Fotosessie te vervallen.

Wanneer u binnen 2 weken voor de Fotosessie boekt dient u de factuur zsm betaald te hebben. In ieder geval moet de betaling voldaan zijn voor aanvang van de fotoshoot.

Bij deze betaling zitten geen foto’s in begrepen.

Tijdens de reveal/ aankoopsessie heeft u de mogelijkheid om de pakketten en bij bijhorende portraits aan te kopen die u mooi vindt.

 

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met mij.


Volg je mij al op Instagram?

233f2a48-2a61-4667-b052-2c89d284ccaf.JPG

Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen met mij.

dupho-membership-500px.jpg

Bianca van der Veen Portraiture

 

Fotografie studio

Kapitein Hatterasstraat 23 F
5015 BB Tilburg


FOTOGRAAF IN TILBURG | 0031(0) 6 5793469 | INFO@BIANCAVANDERVEEN.COM |

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING | AUTEURSRECHT | FAQ |

©BIANCA VAN DER VEEN PORTRAITURE 2018


Op alle rechtsbetrekkingen van Bianca van der Veen Portraiture zijn de Algemene voorwaarden van Bianca van der Veen Portraiture van toepassing. De tekst van deze voorwaarden is te vinden via de voorgaande link. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden en aanvullende voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Alle foto’s op deze website zijn eigendom van Bianca van der Veen Portraiture. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.